perjantai 1. toukokuuta 2015

Mitä gerbiileille kuuluu?

En ole puhunut gerbiileistä täällä blogissa varmaan yhtään!

Tytöt ovat kasvaneet paljon, ainakin omaan silmään.. Ruoan kanssa vähän alussa nirsoiltiin, mutta ihan hyvin se on nyt mennyt kaupaksi. Lähinnä harrastivat sellaista, että siemenseos syödään ja pelletteihin ei kosketa.

Germobiilien lempiharrastuskin on löytynyt. No kaivaminenhan se, yllätys yllätys! Tytöt kaivavat ihan kokoajan, ja olenkin laittanut enemmän puruja lähiaikoina, kun silloin, kun gerbiilit tulivat.
Myös jyrsimistä harrastavat kovasti. Vessapaperihylsyt tuntuvat olevat se juttu, kun ne jyrsitään paaljon mielummin, kuin kananmunakennot..
Minulla oli vähän pahvipulaa tuossa joku aika sitten, kun talouspaperirullia nyt ei kovin usein tule, ja meillä ikävä kyllä käytetään hyvin paljon valkohyhlsyistä vessapaperia, ja en ole ihan varma, onko se hyväksi. Eikä kananmunakennojakaan tule sitä vauhtia, mitä tytöt jyrsivät.
Tosiaan tämä minun pahviongelma ratksesi, ainakin hetkeksi. Sain nimittäin meidän koulun kotitaloudenopettajalta varmaan 15 sellaista isoa kananmunalevyä! :D Niitä sitten vaan kotiin kuljettamaan. Luulisi, että nyt on järsittävää ainakin hetkeksi..

Hankin myös gerbiileille puisen juoksupyörän, kun sellaisia olen monilla gerbiilinomistajilla nähnyt. En sitä tytöille kovin usein laita, testasin vain, että tykkäävätkö juosta.. No juoksupyörä oli hyvin äkkiä haudattu.

Laitan tähän loppuun vielä kuvia, joita olen sattunut gerbiileistä ottamaan tässä lähiaikoina!Aww nukkuva Nuku :3

Bongaa kolme gerbiiliä :D


Kaksin kauniimpaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti