tiistai 28. huhtikuuta 2015

Pelletinvaihtoa

Olen jo jonkun aikaa miettinyt, että vaihtaisin pelletin Genesikseen.
Meillä on viimeiset vuodet syöty Oxbowta, ja olen ollut erittäin tyytyväinen kyseiseen pellettiin. Ainoa ongelma meillä Oxbowissa on se, ettei se oikein tahdo maistua marsuille.

Ei Genesiskään olisi ihan uusi pelletti taloudessamme, sillä sitä oli Nipsulla ja Hemulilla monta vuotta, ennenkuin siirryimme Oxbowiin.


Nyt on marsuilla muutaman päivän ollut pelleteissä mukana Genesistä. Nipsullehan kyseinen pelletti onkin jo tuttu niinkuin sanoin, ja kyllä maistui edelleen.. Ahmi hirveellä vauhdilla kaikki genesispelletit pois ja loppuihin ei koskettu.
Vilhon ja Tillin mielipidettä enemmän odotin, mutta kyllä maistui niillekkin! Söivät kaikki genesispelletit pois ja jättivät Oxbown, kuten tavallista. :)

Voisin vaihtaa vaikka kokonaan Genesikseen kun se marsuillekkin maistuu, mutta ongelma on se rasva. No eihän 2,5% mikään maailman korkein ole tietenkään, mutta nuo minun herrat tuppaavat jo valmiiksi olemaan siinä tilanteessa, ettei ihan hirveästi vatsaa enään tarvitsisi.
Noh, pitää vähän miettiä, miten nyt teen. Ehkä vain vaihdan Genesikseen, mutta annan pellettiä vähemmän.
Mulla oli kanssa yksi toinenkin pellettimerkki mielessä, josko se maistuisi.. En tosin ole selvittänyt kys. pelletin rasvamäärää tai mitään muutakaan, joten ainakin näin toistaiseksi lakaistaan asia maton alle. :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti