lauantai 23. toukokuuta 2015

Pikaista päivittelyä

Heii taas pitkästä aikaa.

On ollut taas vähän hiljaista. Kokeita on tässä ollut ihan kiitettävästi ja muutenkin kaikenmaailman menoa. No, kaikkien iloksi kohta alkaa kesäloma! Blogille se tarkoittaa aktiivisempaa postailua, marsujen ohella myös jostain muustakin..

Siitä tulikin mieleen, että otin 'karojamarsut' nimen blogilta pois. Olen ollut oikeastaan aina todella tyytymätön siihen, eikä se edes kuvaa ainakaan jatkossa blogia niinv hyvin, kun onhan tässä gerbiileitäkin kolmin kappalein ja jotain muutakin ehkä tulossa... Shhh tekisi niin mieli kertoa, mutta säästän sen ihan asiaan liittyvään postaukseen, joka raapustan ihan kesäloman alussa! :D

Marsuille kuuluu hyvää. Ruohoa on saatu päivittäin. On se kätevää, kun on oma iso piha.
Aina ennen on jo tähän aikaan vuodesta ollut marsut pihalla, mutta en ole vielä viitsinyt, kun ei siellä ole edes kahtakymmentä ja maakin tosi kylmää vielä.
Nipsu täytti 6v myös tässä toukokuussa. Juhlistettiin synttäreitä isolla kasalla voikukkia ja ruoholla. Normaalisti on oltu synttäripäivä ulkona, mutta minkäs teet.

Mun pikku sylimussukka<3 Ainoa marsuni, jonka voi ottaa melkeen milloin vain syliin ja aina näyttää nauttivan ihan hirveesti.

Yleiskuvaa marsujen häkistä. Järjestys muuttunut ihan vähän molemmissa kerroksissa. Jokatapauksessa siirsin häkin huoneen perälle, niin sain paljon lisää tilaa.

Gerbiiliien terra. En tiedä kiinnostaako ketään nämä gerbujutut, mutta tyttöjen terra on tosiaan tommoisessa syvänteessä. Järjestys näillä on ihan erilainen kuin kuvassa, purua on lähes puolet enemmän. Bongaa kuvasta kolme gerbiiliä! :D Musta yksilö on vaikea. 
Hain gebuille pihalta astetta paksumpia oksia. Tietysti pesin ne. Vaikka ei gerbiili mikään kiipeilevä eläin olekaan, olen huomannut, että tykkäävät kiipeillä oksissa! 
Oksien huono puoli. Taco on ruvennut järsimään katon kaltereita, kun oksien avulla niihin yltää. 

Onko teillä marsut jo päässeet ulos?
Haluatteko, että postaan kesällä enemmän?
Kiinnostaako teitä lukea tässä blogissa muidenkin eläinten kuin marsujen (gerbiilien ja tulevan) kuulumisia?
Mikäköhän eläin mulle tuleekaan...


2 kommenttia: