keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Vastauksia 1/2

Olen nyt jo muutamassa blogissa tämmöiseen kyselyhommaan törmännyt, enkä voinut vastustaa kiusausta toteuttaa sitä itsekin. :D
Teen tämän tosiaan kahdessa eri osassa, eli myöhemmin tulossa toinen samanlainen, halusitte tai ette. :D

1. Kuinka vanha olit saadessasi ensimmäisen marsusi?

Taisin olla sen 9. Jos joskus saan lapsia, en anna marsuja sille vielä yhdeksänvuotiaana. :D

2. Mikä oli ensimmäisen marsusi nimi ja tyyppi/rotu?

Ensimmäiset marsuni olivat Hemuli ja Nipsu. Sieläkarvaiset ristetytysveljekset, ei absoluuttisen mitään hajua värityksistä..3. Mikä on parhain marsurotu mielestäsi?

Itseäni on aina kiehtonut nakumarsut, mutta abytkin on hurjan suloisia.. No kaipa se on kumminkin amerikan crest, mielestäni suloisia elikoita.

4. Kuinka monta marsua tällä hetkellä omistat ja mitkä ovat heidän nimensä?

Omistan tällä hetkellä kolme marsua. Nipsupapan, Vilhon ja Tillin.

5. Mikä on marsujesi lempiherkku?

Nipsu rakastaa hurjasti kurkkua, mutta semmoinen, mistä kaikki tykkäisivät.. Kyllä kaikkien ehdoton suosikki on silti ulkoa haetut voikukanlehdet. Jos niitäkään ei lasketa, niin kaikki tykkää porkkanasta.

6. Millainen häkki sinulla on marsuillesi ja minkäkokoinen se on?

Tällä hetkellä kaikki asuvat itsetehdyssä, 190cm x 85cm puuhäkissä.

7. Oletko ajatellut ottavasti jatkossa pienlemmikkieläimiä?

Kyllä! Olen jo hyyvin pitkään hamstrannut tietoa mm. chinchilloista ja deguista. Kiinnostaisi ihan hurjasti omistaa muitakin jyrsijäntapaisia, mutta katsoo nyt, kun perheeni ei oikein pidä ajatuksesta. Muutenkin nykyiset kuusi eläintä taloudessa tuntuu ihan hyvältä määrältä. Myös lisää marsuja talossa kuulostaisi houkuttelevalta..

8. Missä pidät marsujasi?

Marsuillani on oma huone minun huoneeni perällä.

9. Mitkä ovat marsunomistajuuden hyvät ja huonot puolet?

Hyviä puolia on ehdottomasti enemmän, aloittakaamme siis niistä. Ensinnäkin, rakastan vain seurata marsujen touhuilua, lisäksi on ihanaa, kun saa tarjota marsuille aikaa, josta ne nauttivat, esim. ruoholaitumet kesäisin. Rakastan myös sisustella marsujeni häkkejä erilaisin tavoin! :D
Huonoja puolia marsun omistamisessa keksin vain yhden. Se on se siivous. Marsu kun on aika papanoiva eläin, niin kyllä niiden häkkejä täytyy siivota säännöllisesti, ihan eri meno kuin gerbiileillä. Olen itse ihan kamalan laiska siivoamaan, mutta kyllä siis tietysti siivoan säännöllisesti elikoitteni häkit :D

10. Mitkä ovat marsujesi lempinimet?

Nipsua sanon ihan vain Nippeliksi tai Nipuksi. Tilli on Tilu. Vilho on Vilu tai Viltsu. Lisäksi äitini sanoo jostain syystä mustia marsujani (Vilhoa ja Tilliä) kotisomaleiksi (:DDDD)


Oliko tämmöinen erilaisempi postaus kiva?
Haluatteko, että toteutan toisen osan joskus?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti