lauantai 4. huhtikuuta 2015

Kolme marsua, kaikki erillään

No hei taas pitkästä aikaa. Ei ole ollut intoa kirjoitella, mutta nyt on pakko päästä avautumaan.

Eli tosiaankin, tuossa siivosin Vilhon ja Tillin häkkiä, kun pojat odottelivat sillä välin kuljetusboksissa. Se on aika pieni kahdelle marsulle, joten pientä nahistelua oli käynnissä. Ajattelin vain, että siivoan nyt nopeasti niin pääsevät pois.
Sitten yhtäkkiä rupesivat ihan hirveällä tavalla tappelemaan. Kuljetusboksi melkein kaatui, kun tappelivat oikein kunnolla. Tuli sitten itselle pieni paniikki ja kiire erottaa pojat.
Menin sitten hätäpäissäni tunkemaan käteni sinne boksiin, kun ajattelin että nappaan tästä nopeasti toisen pois.
Kuten arvata saattaa, sainkin sitten vähän osumaa. Sain silti Vilhon syliini ja laitoin sen nopeasti häkkiin, jota olin siivoamassa ja juoksin keittiöön, ettei sormeni valuttaisi enempää verta lattialle. Tuli nimittäin aika syvä haava. Tällä hetkellä sormi ihan turvoksissa ja kipeä.. :D

Siivosin sitten pikaisesti häkin loppuun ja laitoin häkin keskelle aidan. Katsoin molemmat marsut läpi, en huomannut haavoja kummallakaan, mutta Tillillä oli toinen etuylähampaista katkennut ja Vilholla oli joku erikoinen patti etuhampaiden välissä, sitä pitää vielä katsoa.

Olen jo aikasemmin miettinyt, että pitääköhän nuo nyt erottaa. Urisevat ja jahtaavat toisiaan häkissä lähes kokoaika. En ole silti havainnut ollenkaan pahempaa tappelua, jonka takia en ole sitten erottanut.
Voi olla, että eivät ole tapelleet pahasti tähän mennessä, koska on niillä ollut ihan hyvän kokoinen häkki ja jaloitteluaikaa paljon.

Tällä hetkellä en todellakaan tiedä mitä pitäisi tehdä. Nyt näyttää vain siltä, että olen joutunut melko tyhmään tilanteeseen. Kolme marsua ja kukaan ei tule toimeen.
Täytyy miettiä, jos ostaisin sitten Vilholle ja Tillille molemmille kaverit. Mutta entä jos eivät tule toimeen uusien marsujen kanssa? Poikanen vai leikattu naaras? Arrgh kaikki on niin vaikeaa.

Anteeksi huonolaatuiset kuvat, mutta yritin vain äkkiä napsaista muutaman kuvan, jottei jäisi ihan kuvattomaksi :D

Vilhon häkki. Näyttää jotenkin ihan sika pieneltä. Tosiaan se on muistaakseni 95 x 85.

Tillin häkki

Hyvä että erotin pojat, jatkavat uristelua aidan läpi..

Nipsulla on tällä hetkellä isoin häkki. 
Nipsun häkki tällä hetkellä. Näyttää jotenkin omaan silmään tosi tyhjältä :D2 kommenttia: