keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Ekat ruohot!


Vähän meidän kuulumisia. Täällä onkin syöty jo ekat ruohot pihalta! Ai että oli kuikut onnessaan, kun saivat ruohoa. Nipsu ja Tilli ahmivat ihan viimeistä päivää, vähän nirsoilevalle Vilholle ei aluksi tahtonut uusi asia asia pitkän talven jälkeen maistua, mutta söi sitten kuitenkin, kun muutkin söivät. Ja kyllähän muuten maistui, kunhan sai maistettua!

Vilho oli heti ensimmäisenä ruohoapajilla. Tänään syötiin kyllä täysin nirsoilematta.

Sulassa sovussa syödään! Kumpa se olisi kokoajan tälläistä.. Tillin maha <3

Tosiaankin, kuten edellisistä kuvista näette, pojat asustavat jälleen yhdessä, vaikka täällä blogin puolella en olekaan näistä kuvioista kertonut.
Voisin tähän vain sanoa, että "Se on monimutkaista", ja jättää asian siihen. Pari päivää ensimmäisen erottamisen jälkeen eli sen josta täälläkin mainitsin, laitoin pojat takaisin yhteen. Syy tähän se, että eivät tapelleet lattialla jaloitellessa, ja tuntuivat kovasti kaipaavan kaveria häkkiin.
Näyttivät hetken tyytyväisiltä yhdessä, kunnes taas havaitsin ne tappelemassa.. Joten eikun ero taas,
Tässä on ollut kaikenlaista sähläystä, on erotettu ja laitettu takaisin yhteen useamman kerran.
Eivät siedä toisiaan oikein sylissä, joten samaa aikaa sylissä näitä kahta ei voi pitää, siinä tilanteessa saa tappelevat hirviöt suoraan päälle. Ei voi myöskään laittaa kuljetusboksiin. Hain marsulaan vanhan tehdashäkin, jonne pojat joutuivat siivoussession ajaksi. Siinä eivät raadelleet toisiaan, ainakaan toistaiseksi.

No, tällä hetkellä ovat Tilli ja Vilho asustaneet sulassa sovussa lähes viikon jo. Saa nähdä, jos rupeaa kaverin naama taas ärsyttämään, niin jouduko erottamaan.. Näyttävät vain erillään ollessaan kaipaavan toisiaan hirveästi.

Nipsukin nautti hurjasti omasta osastaan.

Onko sulla vielä?

Lisää!!

Oli pakko testata, mitä marsut tuumaa semmoiseen, että laittaa vessapaperirullan sisään porkkanapalan.

Oli pakko vähän avittaa näitä kahta :D
Taitava mies! Sai jotenkin syötyä porkkanan ilman apua :D
Vaihdoin muuten Vilholle ja Tillille kuivikkeeksi mörttiröpön kutterinpurun sijasta. Katsotaan nyt, olisiko tämä parempi, vanha levisi ja ajautui ympäri taloa. Aikaisempien kokemuksieni mukaan mörttiröpö saattaa aiheuttaa känsää, joten tarkkailussa ovat pojat nyt.

Vilho on löytänyt uuden lempipaikan häkistä. Tuossa se kököttelee ja seuraa maailman menoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti