tiistai 9. kesäkuuta 2015

Gerbiililejä pianolla ja muuta!

Kuvapostaus luvassa. Yhtenä päivänä ihan extempore laitoin Ricon ja Tacon pianon päälle tepastelemaan ja räpsäsin muutamat kuvat. Yhteiskuvia ei tullut, sillä olivat eri aikaan, syystä että helpompi vahtia turvallisuutta, kun voi kiinnittää kaiken huomion yhteen gebuun.

Ja muuten! Toivoisin, että vastaisitte kommenteissa tähän. Olen menossa kesällä hevosleirille, jonne tietysti otan kameran mukaan. Vaikkei tämä nyt mikään hevosblogi olekaan, olisiko ihan kiva lukea yksi, vähän muista poikkeavampi postaus? Hevoset ovat harrastukseni, mutten niistä vakituisesti tänne kirjoita. Olisi vain kiva jakaa kuulumisia ja kuvia leiriltä tänne. Joten, kertokaa mielipiteenne. En sitä luutavasti tee, jos ei kukaan halua. :D

Toinen juttu, josta haluan ehdottomasti tietää mielipiteitä, kiinnostaisiko ketään lukea erikoispostausta Tokiosta?! Lähden nimittäin vanhempieni kanssa heinäkuussa reiluksi viikoksi Tokioon, ja olisi todella kiva tehdä sieltä postausta.

Vielä yksi  juttu, eli en sitten julkaise jatkossa tänne koneellani olevia, huvin vuoksi tehtyjä videoita marsuista. Kysyin asiasta kerran yhdessä postauksessa, mutta ei tullut yhtään kommentteja, ja tulkitsen tämän niin, ettei ketään kiinnosta nähdä niitä marsuvideoita. Eli se siitä, pidän ne sitten jatkossakin vain koneellani, kun ei ketään kiinnosta. :D Mikäs siinä.


Harmi, ettei tarkennus osunut. Hupaisan näköistä oli, kun gerbiilit kipittivät pianon koskettimiä pitkin. :D

6 kommenttia:

 1. Hauskoja kuvia gerbuista! :) Nätinnäköiset nappisilmäyksilöt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Pakko sanoa, että sullakin on ihania gerbuja.

   Poista
 2. Hauskoja veijareita! :)

  Erikoispostauksissa ei ole mitään vikaa joten tee ihmeessä niitäkin! Ja marsuvideotkin vaan esille :) Ainakin itselläni on välillä hetkiä jolloin ei tule kommentoitua oikein kenenkään postauksia, mutta niitä tulee kuitenkin luettua jos lukulistaltani löytyy. Paljon vain postauksia kuvien ja videoiden kera (varsinkin marsuista), täällä ainakin yksi joka varmasti lukee vaikkei se ehkä sinne ruudun taakse välity :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha onhan ne. :)

   Ja tosi kiva kuulla! Vaikka blogia pidän päiväkirjamaisesti, se on tosi kiva tietää, että joku muukin niitä lukee! :) Erikoispostauksia ja muitakin siis luvassa!

   Poista
  2. Miekin olen samaa mieltä Sannin kanssa, tosi harvakseltaan saan miekään kommentteja, saatika itse älyäisin/ehtisin kommentoida muiden juttuja vaikka seuraankin aika aktiivisesti muiden blogeja. Erikoispostaukset vaan eetteriin videoineen kaikkineen! :) T. Entinen heppatyttö

   Poista
  3. Kiitos kommentista! Ja sama pätee minuunkin, aika harvoin oikeastaan kommentoin muiden blogeihin.. Mutta taitaan nyt sitten olla luvassa erilaisempiakin postauksia. Hauska kuulla :D Sitten varmaan saat jotain irti hevosaiheisista postauksistakin.

   Poista