lauantai 24. tammikuuta 2015

Tammikuun kuulumiset.

Heips.

Eipä ole tullut koko kuukauteen mitään postauksia. Toisaalta, ei ole ollut myöskään mitään kummempaa, mistä kirjoittaa :D
Kuviakaan mulla ei ole yhtään, joten senkään takia en ole viitsinyt kirjoitella.

Vilho ja Tilli ovat sopeutuneet hyvin. Juoksevat vielä karkuun kova kyytiä jos yrittää saada syliin. :D Olen huomannut, että pojat ovat kovia sotkemaan ja hajottamaan tavaroitansa, joka on tietysti ihan hyvä juttu, niin ei virikkeet ainakaan häkissä turhaan seiso.
Tillistä on kuoriutunut ihanan kiltti ja rohkea marsu, eikä Tilli urise Nipsullekkaan, toisinkuin herra Vilho.
Vilho on edelleen ihan mahdoton kurisija. Harrastaa kovasti aidan läpi Nipsulle kurisua, jonka jälkeen vähän jahdataan Tilliä. Ei tule kuuloonkaan, että Vilhon ja Nipsun voisi enään päästää samaan tilaan.

Olen antanut silloin tällöin Nipsun ja Tillin jaloitella häkkien vieressä viltin päällä samanaikaisesti. Ovat tulleet hienosti toimeen! :)
Olen tehnyt kerran saman myös niin, että Vilho oli mukana. Vilho urisi ja uhitteli Nipsulle kovasti. Yritti päästä toisen selkäänkin. Ajattelin aluksi, että josko se olisi vain jotain alkuhuumaa, että tulisivat kaikki hieman myöhemmin toimeen, mutta Vilho käyttäytyy aivan samalla tavalla vieläkin, jonka takia en ole pitänyt Nipsua ja Vilhoa samassa tilassa.
Nipsu ei Vilholle kyllä uhittele yhtään. Pikemminkin yritti tehdä tuttavuutta samalla tavalla kuin Tillin kanssa, mutta eihän se tietenkään onnistu Vilhon kanssa.

Muutama viikko taaksepäin, eräänä viikonloppuna, kun en ollut kotona, äitini oli huomannut, että Vilho oli jotenkin päässyt Nipsun aitaukseen! Oli kuulemma noin 30min ehtinyt olla siellä, kunnes äitini oli huomannut asian ja laittanut Vilhon takaisin omalle puolelleen. Onneksi ei tapahtunut mitään vakavampaa, Vilho oli vain tavalliseen tapaansa uhitellut kovasti, Nipsu uhittelematta takaisin.
Nyt vilhon pakoreitti naapurihäkkiin on varmasti tukittu. Ei päässyt enää toistamiseen, vaikka poika kovasti yritti :D

Nyt kun mulla ei niitä kuvia ole, laitetaan tähän ihania kesämuistoja viimekesältä </3

Nipsu vauhdissa :3

Ihanin Hemuli </3 Ikävä on kova!

<3

2 kommenttia:

 1. Tää kommentti ei liity nyt postaukseen, mutta miten oot saanu blogiis noi marsujen "tieto"
  Palkit mistä pääsee eri sivulle kuin tää ns pää blogi sivu ? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painat siitä palkista, jonka nimi on Sivut. Sitte painat painikkeesta 'Uusi sivu' ja teet sen sivun. :D Sit kun se on valmis niin meet muistaakseni vaan sinne 'Ulkoasu' painikkeeseen ja laitat sen näkyviin sieltä :)

   Poista