torstai 5. toukokuuta 2016

MYYDÄÄN

Yksi marsunomistajan pahimmista peloista, (kuoleman ja eläimen sairastumisen jälkeen). Luopuminen. Hyvän kodin etsiminen. En tiedä, kuulostaako tämä nyt tosi dramaattiselta, mutta itselleni tämä on todella iso suru, joudun myymään ne, kelle kerran annoin loppuelämän kodin.

Muutan ulkomaille. Simple as that, ei yksinkertaisesti ole muita vaihtoehtoja, kun myyminen, sen nyt varmaan jokainen ymmärtää.

Henkilökohtaisesti toivon, että joku marsublogipiireissä olisi kiinnostunut eläimistäni.
Jos olet siis vähänkin kiinnostunut, ota yhteyttä facessa nimeen Karoliina Ravila tai sähköpostiin karoliina.ravila@gmail.com   !!!!

Kopioin tähän tekstin, jonka laitoin fbseenkin:
2 vuotiaita, paperit löytyy, nonself brindle ja englannin crest. 
Joudutaan raskain mielin myymään ulkomaille muuton johdosta. On todella tärkeää, että marsut saavat tulevaisuudessa hyvän loppuelämänsä kodin. Hinta ei siis ole niin tärkeä seikka. Marsujen mukaan voi saada paljon tavaraa, mm. ulkohäkin, ruokakuppeja, ym. Jos jollakin on tarvetta vähän isommalle häkille niin voin antaa n.190x85cm kaksikerroksisen (ei pääsyä kerroksien välillä) teetetyn häkin marsujen mukaan ilman lisähintaa. Häkissä on liukuovet, irrtotettavat pohjat, avattava katto.
Asumme Espoossa ja olemme valmiita tuomaan marsut ja mahd. tavarat uuteen kotiin itse. Hymiö smile (jopa ison häkin).
Mielellään myisin marsut kotiin, jossa jo ennestään on kokemusta marsuista, mutta en sulje mahdollisuuta siitäkään, että tulisivat jollekkin ensimarsuiksi, pääasia on hyvä koti.
Ottakaa yhteyttä mielellään täällä facessa jos olette kiinnostuneita tai haluatte lisää tietoa esim. marsuista tai tavaroista!

Kuten tekstistä tuli toivottavasti ilmi, marsujen pääsy hyvään kotiin on kaikkein tärkein asia. Ja olen myös valmis antamaan häkin (toki myymään myös erikseen, jos joku on pelkästään siitä kiinnostunut). Siis loistava mahdollisuus jollekkin, joka on kiinnostunut pitämään useampaa marsua saada hyvät tilat marsuille hyvään hintaan (kuten sanoin, ANNAN teetetyn häkin marsujen mukaan ilman lisäveloitusta sekä olen valmis tuomaan sen ja marsut itse uuteen kotiin).

Laittakaas vaan viestiä sitten.   

Toinen juttu, gerbiilit. Heistä olenkin jo vähän enemmän huolissani, että ehdinkö löytää hyvän kodin ennen muuttoa. Löytyy syntymätodistukset, ja olen valmis antamaan gerbiilit ilmaiseksi hyvään kotiin.

Kuvia eläimistä löytyy blogista, pienetkin kiinnostuksenalut eläimistä tai tavaroista viestiä!

2 kommenttia:

  1. Katselinkin facebookissa, että nyt on tutun näköistä porukkaa kotia etsimässä. Harmistus. Toivottavasti löytävät hyvän kodin :)

    VastaaPoista
  2. Juu tosiaan :) Kiitos, ovatkin nyt löytäneet hyvän loppuelämänkodin.

    VastaaPoista