lauantai 11. lokakuuta 2014

Blogin jatkosta mietteitä

Moi vaan.

Nyt en ole tehnyt minkäänlaista postausta, vaikka on kauan jo pitänytkin.

En tiedä, miten jatkossa blogin käy, koska rakas marsuni Hemuli lopetettiin 17.9, eli 10 päivää aloituspostauksen jälkeen. Minulla on enää siis vain yksi marsu, Nipsu. Lisäksi aikasemmin olin kovin innoissani siitä, miten meille tulee uusi marsu. Sitäkään ei nyt tule tapahtumaan. En ota lisää marsuja, koska elämästäni on tullut turhan stressaavaa marsuille. Nyt siis yritän kaikkeni, jotta saisin Nipsun loppuelämästä mahdollisimman hyvän. En ota marsuja, jos en voi tarjota niille stressitöntä ja hyvää elämää.
Ei marsuharrastukseni Nipsuun lopu, sen voin luvata. Mutta jos ei nyt ihmeitä tapahdu, niin seuraavat kuikut hankin sitten, kun saan oman asunnon ja marsut saavat olla aloillaan.

Tällä hetkellä en siis tiedä, miten blogin käy. Mielialani ei ole järin iloinen, koska juurihan kaikki oli vielä hyvin, minulla oli kaksi, ihanaa tervettä marsua ja olin saamassa kolmatta...  Nipsun elämästä en tänne kirjoittele, suurin syy siihen ehkä se, ettei juuri nyt siihen todellakaan minkäänlaista motia.

I miss you, miss you so bad
I don't forget you, oh it's so sad
I hope you can hear me, I remember it clearly
The day when you slipped away
Was the day I found it won't be the same
I didn't get around to kiss you goodbye on the hand
I wish that I could see you again, I know that I can't
I hope you can hear me, 'cause I remember it clearly
The day you slipped away
Was the day I found it won't be the same
 
En vaan voi uskoa että oot poissa ikuisesti :( Oot monta vuotta ollu mulle Nipsun kanssa tärkein asia. Kaipaan sua niin paljon. Sulla on ikuisesti paikka mun sydämmessä, kukaan muu ei ikinä tuu täyttämään sitä.
 En tuu koskaan unohtamaan sua, rakas<3
 
 
 
R.I.P Hemuli 20.5.2009 - 17.9.2014 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti